Info

(P) Ghidul complet pentru cumpărarea unui aspirator

(P) Ghidul complet pentru cumpărarea unui aspirator

Autor: Publicitate

26.07.2023, 14:04 74

Curăţenia în casă este o sarcină importantă, pe care nu o putem evita oricât de mult ne-ar displăcea să facem asta, iar un aspirator vertical poate deveni cel mai bun ajutor al tău în acest proces. Însă pe piaţă sunt foarte multe modele disponibile şi apare întrebarea cum faci să alegi un model potrivit pentru tine? Citeşte în continuare acest articol, ca să afli care sunt principalele criterii de care să ţii cont atunci când îţi cumperi un aspirator nou.

Unul dintre motivele pentru care aspiratoarele verticale sunt atât de populare este modul în care reuşesc să facă din curăţenie o treabă super uşoară. Chiar dacă nu îţi prea place să dai cu aspiratorul în general, cu un aspirator vertical treaba ta nu va mai fi chiar atât de anevoioasă. Avantajul principal este că este foarte practic, ajunge uşor chiar şi în cele mai dificile colţuri ale casei, dar poate cel mai important este şi faptul că nu trebuie să te mai apleci şi astfel, eviţi şi durerile de spate.

Iar dacă ai un animal de companie în casă şi te lupţi cu părul în exces, atunci un astfel de aspirator chiar va deveni prietenul tău cel mai bun, pentru că va fi acolo rapid şi uşor de accesat oricând ai nevoie în timpul unei zile. Desigur, dacă bugetul îţi permite, tu te poţi orienta şi către un aspirator robot. Dar, dacă ai un aspirator vertical, practic nu mai stai să scoţi, să deşiri cabluri, să montezi toate piesele lui. Aspiratoarele verticale sunt atât de simple şi de uşor de folosit, încât chiar şi cei mici îl pot utiliza fără probleme. E chiar un mod bun să le începi astfel educaţia în legătură cu păstrarea curăţeniei.

Bun, acestea au fost principalele beneficii ale unui aspirator vertical, hai să vedem şi care sunt criteriile după care este bine să şi alegi unul:

1. Nevoile tale de curăţenie. Fiecare casă are specificul ei, podelele ei, covoarele ei mai greu sau mai uşor de aspirat. Aşa că, e bine să analizezi nevoile tale specifice de la acest produs înainte să îl cumperi. Ai animale de companie? Asigură-te că îţi iei un aspirator bun, puternic şi care să aibă accesorii speciale pentru îndepărtarea părului de animale. Ai covoare super pufoase? Ia-ţi un aspirator cu perie specială pentru asta.
2. Funcţie de spălare şi curăţare. Dacă vrei să fii cel mai rapid şi mai eficient la curăţenie, alege-ţi un model de aspirator care are şi funcţie de spălare şi curăţare umedă. Astfel, aspiri şi speli podelele în acelaşi timp şi economiseşti atât timp, cât şi efort la curăţenie.
3. Mobilitate şi versatilitate. Dacă vrei să te mişti mai uşor prin casă şi prin toate colţurile acesteia, la care să ai acces cât mai uşor, alege un aspirator vertical cu sistem detaşabil. Practic, aşa vei avea atât un aspirator vertical, cât şi un aspirator manual ataşat. Şi aşa poţi curăţa mai uşor suprafeţe şi zone din casă precum canapele şi fotolii, masa şi dulapul din bucătărie. Ba chiar îl poţi lua şi folosi pentru a îţi curăţa maşina.
4. Autonomia. E important să verifici să aibă o autonomie cât mai bună. Poate să fie destul de frustrant să te apuci de curăţenie după ce numai tu ştii cum ţi-ai găsit motivaţia şi să nu reuşeşti să termini pentru că te-a lăsat la greu bateria aspiratorului. Aşa că citeşte specificaţiile şi gândeşte-te bine şi la spaţiul disponibil la tine în casă. Aşa vei putea alege o autonomie corectă pe baza nevoilor tale.
5. Greutate. Scopul principal al unui aspirator vertical este să te mişti mai uşor cu el la curăţenie prin casă. Aşa că „uşor” este chiar un lucru esenţial în alegerea unui aspirator vertical. Verifică modelul pe care îl vrei şi încearcă să nu iei unul care depăşeşte 2 kilograme
6. Calitatea. Am lăsat acest aspect la urmă dar este printre cele mai importante. Vrei un aspirator de care să te bucuri cât mai mult timp, la capacităţile la care doreşti şi ai nevoie tu? Atunci nu face rabat la calitate. Chiar dacă bugetul tău este limitat, ia în considerare posibilitatea de a economisi o perioadă pentru a-ţi lua un aspirator mai bun sau opţiunea de a lua în rate fără dobândă. Chiar dacă pare că e mai scump, te vei bucura de el mai mulţi ani decât dacă te complaci cu unul ieftin. Explorează şi oferta disponibilă online, compară preţurile şi modelele şi astfel vei reuşi să găseşti un model care să îţi îndeplinească toate criteriile.

Aşadar, alegerea unui aspirator vertical potrivit e o sarcină destul de serioasă şi are nevoie de timp şi de o analiză a lucrurilor de mai sus. Te încurajăm să acorzi atenţie la lucrurile pe care le-am scris în acest articol, ca să poţi alege pentru tine un aspirator care să îţi facă ziua de curăţenie una mai uşoară şi mai plăcută.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO