Media & Advertising

Ce puteţi citi în această săptămână în revista Business Magazin

Ce puteţi citi în această săptămână în revista...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

10.04.2017, 00:04 113
„Noua eră CEZ în România“, ma­terialul de pe coperta Business Ma­gazin din această săptămână, îl pre­zintă pe al 56-lea invitat al eveni­men­tului Meet the CEO.
 
La opt ani de la venirea sa în Ro­mânia, Martin Zmelik, CEO-ul gru­pului CEZ pe plan local, este hotărât să menţină cursa pe termen lung de aici. El face un bilanţ care se re­feră la compania pe care o conduce şi la piaţa locală de energie, la dez­vol­tarea ţării de la venirea sa aici, dar şi a propriei persoane, în contextul ro­mânesc.
 
Martin Zmelik vorbeşte deschis audienţei de la Meet the CEO; de altfel, acesta este al doilea eveniment de acest tip la care participă. Executivul spune că, alături de sport, discuţiile de acest tip, cu oameni care nu fac neapărat parte din domeniul lui de activitate, îl inspiră şi reprezintă una dintre moda­lităţile preferate de el de petrecere a timpului liber. Deşi Zmelik este discret în ceea ce priveşte rezultatele recente obţinute de grupul ceh în România, spune că 2016 „a fost unul dintre cei mai buni ai companiei în România“. „Exportaţi! Luaţi în serios cererea exis­tentă în toată lumea pentru pro­du­sele ro­mâneşti!“ – este mesajul pe care Ilya Kre­tov, general manager al eBay pentru Rusia şi ţările emergente din Eu­ro­pa, îl transmite pieţei locale. Ce loc ocupă România în planurile exe­cu­tivului rus, citiţi în Business Magazin.
 
Industria auto din România nu se re­zumă doar la producţia de maşini. Evident că piaţa componentelor auto ia avânt, arată un articol din această săptă­mână din revista Business Magazin.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO