Media & Advertising

Celebrul şahist Garry Kasparov participă pe 16 mai la un dialog public organizat de Universitatea Politehnica Timişoara şi moderat de Cătălin Ştefănescu

Celebrul şahist Garry Kasparov participă pe 16 mai la...
02.04.2024, 15:05 121

Garry Kasparov, multiplu campion mondial la şah, va fi prezent la Timişoara, pe 16 mai, pentru a participa la un dialog public organizat de Universitatea Politehnica Timişoara.

Moderat de Cătălin Ştefănescu, dialogul va explora teme precum politica globală şi provocările lumii moderne, experienţele personale ale şahistului şi viziunile sale pentru viitor.

Sesiunea specială va avea loc la Teatrul Naţional din Timişoara fiind organizată în urma interesului crescut pentru evenimentul Tech Talks, organizat pe 17 mai tot de Universitatea Politehnica Timişoara, şi unde Garry Kasparov va fi de asemenea prezent, spun reprezentanţii UPT.

“Într-un context geopolitic de actualitate, personalitatea şi perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes arzător pentru publicul larg iar acest eveniment oferă o ocazie unică de a-l vedea şi asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv şi inspiraţional la Timişoara”.

Pentru participare, este necesară înscrierea prealabilă pe website-ul oficial al evenimentului Tech Talks. Accesul la eveniment este gratuit, însă numărul de locuri este limitat.

Ziarul Financiar este partener media.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO