Media & Advertising

Romanii au Talent: 3 Style Crew, un breakdance cu momente originale la "Romanii au talent"

Romanii au Talent: 3 Style Crew, un breakdance cu momente originale la "Romanii au talent"

Autor: Pro TV

13.03.2011, 11:45 157

Formata in urma cu 5 ani, trupa Style Crew estecompusa din fratii Tanase si un prieten de-al lor. FratiiTanase repeta de la varsta de 6 ani si au inceput prin a oface prin holurile blocurilor. Fiind orfani de tata ei au trebuitsa-si ajute mama si castiga bani din dans.

3 Style Crew sunt din din Valea Jiului si auvenit la "Romanii au talent" sa danseze breakdance.
Dupa prestatia lor, Mihai Petre le-a spus ca au fost interesanti sii-a intrebat cu ce se ocupa iar ei au spus ca doar cu dansul.

"Mi se pare fantastic pentru ca aveti o stare de spirit buna,sunteti tineri si va ocupati cu ceva frumos. Voi ne spuneti tuturorca tinerii din Romania au o sansa, sunteti un puternic exemplu sica mai exista speranta ca se pot face lucruri bune. Cred ca voi,asa cum sunteti acum, sunteti un exemplu pentru tara asta", le-aspus Mihai Petre.

Andi a spus ca i-ar placea sa dansez asa cum au dansat baietii,"cred ca as lasa-o pe nevasta-mea cu gura cascata". Ei au primittrei de Da si merg in etapa urmatoare.

Dupa ce au iesit de pe scena Pavel Bartos le-aspus ca datorita lor o sa se apuce sa faca un "freeze". Toateideile prezentate in momentul lor de pe scena sunt ale lor: ideeacu faxul sau aspiratorul. "Nu am copiat si am inregistrat si editatpiesa pe care am dansat inclusiv aspiratorul".

Smiley le-a spus ca asa e si bine pentru catoate trupele fac totul impreuna. Au avut multe emotii si inacelasi timp o bucurie mare pentru ca cea mai mare satisfactie alor a fost faptul ca publicul i-a aplaudat in picioare si,binenteles, Mihai Petre in picioare felicitandu-i

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO