Media & Advertising

Romanii au Talent: Marian Vasilescu, emotionat, a interpretat piesa “Use Somebody”

Romanii au Talent: Marian Vasilescu, emotionat, a interpretat  piesa “Use Somebody”

Autor: Pro TV

13.03.2011, 11:47 544

Jumatate roman, jumatate arab, dupa tata, Marian Vasilescu a"ratat" putin interpretand "Use Somebody", piesatrupei King of Leon, insa a obtinut trei de Da dinpartea juriului.

El se prezinta jumatate arab si jumatate timisorean, pentru camama e timisoreanca si tatal arab. El este din Drobeta TurnuSeverin si a fost adoptat acolo. Parintii adoptivi l-au sustinut inprimul rand moral si mai putin financiar pentru ca nu si-au permis,neavand posibilitati.

In ceea ce-i priveste pe parintii lui naturali nu i-a cunoscutsi nu crede ca ar vrea sa-i cunoasca. Daca nu s-au interesat de elpana la varsta asta, nici el nu ar avea de ce sa se intereseze deei, avand in vedere ca are parte de parinti extraordinari care l-aueducat si l-au sustinut in tot ceea ce face.

El a cantat pe scena "Romanii au talent" opiesa a lui Kings of Leon, "Use Somebody" si dupa ce a terminat aspus ca a avut putine emotii stiind ca a dat mici "rateuri" la unmoment dat.

Andra i-a spus ca are incredere in talentul lui si a spus Da, lafel si ceilalti jurati si cu trei de Da merge mai departe in etapaurmatoare.

Dupa ce el a plecat de pe scena, Andi a sesizatca nu merita 3 de Da in timp ce Mihai a spus ca a fost un accident.Andra a spus ca emotiile sunt de vina, iar MihaiPetre a adaugat ca "data viitoare daca mai face nu merita, darbaiatul este foarte bun".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO