Mediafax.biz Exclusiv

Coldwell Banker se aşteaptă la un avans de minim 15% al veniturilor din România

Autor: Cristi Moga

24.11.2011, 12:34 150

Ilie şi omul de afaceri Alexandru Benga sunt cei care au adus pe piaţa locală franciza Coldwell Banker din Statele Unite şi păstrează controlul asupra serviciilor corporate furnizate de companie, precum şi în agenţiile din Bucureşti.

Creşterea cifrei de afaceri va fi susţinută şi de noile puncte de vânzare deschise în prima parte a acestui an pe strada Nicolae Caranfil şi lângă Parcul Carol, în Titan, Pipera, pe Calea Victoriei sau pe bulevardul Magheru.

"În Bucureşti nu mai pot deschide deoarece nu am oameni. Aş deschide încă patru sucursale, iar pentru două ţin spaţiile închiriate de şase luni, dar nu le deschid că nu găsesc oameni. Totuşi, pe Turda şi pe Ştefan cel Mare vom deschide două sucursale în următoarea perioadă.", spune Ilie.

Coldwell Banker controlează în prezent cea mai extinsă reţea de agenţii imobiliare din Bucureşti, cu 16 unităţi, şi are sucursale şi în Câmpulung, Arad, Piatra Neamţ şi Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO