Mediafax.biz Exclusiv

Revin investiţiile: 60 de camere sunt renovate la Centre Ville

Revin investiţiile: 60 de camere sunt renovate la Centre Ville

Autor: Mirabela Tiron

03.03.2011, 18:12 22

Yildirimlar apreluat anul trecut şi conducerea complexului hotelier Centre Villecu 294 de camere, afiliat la Rezidor.

"De la începutul acestui an am investit însisteme de siguranţă a camerelor, sisteme IT şi de detectarefum.Din iulie vomîncepe să modernizăm 60 de camere din fostul complex Centre Ville,investiţia alocată ridicându-se la jumătate de milion de euro.Restul camerelor vor fi renovate în următorii ani", a declarat AliYilmaz Yildirimlar.

În România, cele două complexuri cu 718camere sunt înregistrate pe compania Bucureşti Turism, la care BEAHotels Eastern Europe controlează 76,83%, iar SIF Transilvania(SIF3) 11,29% din titluri.Anul trecut erau estimate afaceri de 25 demilioane de euro la cele două complexuri hoteliere, în creştere cu6,3% faţă de anul anterior.

Reprezentanţii companiei nu aucomunicat rezultatele financiare de anul trecut.

"Anul acesta ne aşteptăm ocreştere cu 7% a veniturilor din mâncare şi băutură, în urmaextinderii restaurantului Le Bistro".

Fostul complex Centre Ville (ce apreluat brandul Radisson Blu) operează apartamente clasificate lapatru şi cinci stele, în care erau cazaţi anul trecut 159 dedeputaţi.

Întrebat de ZF dacă mai locuiescdeputaţi şi senatori în acest complex, şeful complexului a răspunscă da."În camerelecare vor fi renovate nu sunt cazaţi deputaţi sausenatori".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO