Mediafax.biz Exclusiv

Tecar are un nivel de ocupare de 32% la hotelul de patru stele din Dej

Autor: Laurentiu Cotu

16.11.2011, 18:51 60

Conducerea hotelului mizează până la finalul anului pe o cifră de afaceri de circa 1,3 milioane de lei (300.000 de euro) şi pe un grad mediu de ocupare de 31%.

Estimările pentru acest an iau în calcul scăderea pieţei hoteliere locale din ultimele luni. "Lucrările de infrastructură care se realizează în zonă au contribuit la creşterea activităţii hotelului nostru. În condiţiile în care Black Tulip Hotel nu este situat într-o zonă turistică, nu depindem de acest segment de business", a declarat Cristian Todean, reprezentantul biroului de marketing al MG-Tec Grup. Black Tulip a fost inaugurat în anul 2009, în urma unei investiţii de 4 milioane de euro derulate pe o perioadă de trei ani.

Suprafaţa desfăşurată a unităţii hoteliere din Dej este de 5.000 de metri pătraţi, Black Tulip având o capacitate de 53 de camere. Hotelul are de două săli de conferinţe de 80, respectiv 100 de locuri şi o sală de evenimente de 500 de locuri, fiind totodată singurul hotel de patru stele din Dej. În prezent hotelul dispune de 25 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO