Politică

Băsescu: Rog opoziţia să revină în Parlament, locul de dezbatere a problemelor politice

Autor: Marius Fratila - Mediafax

07.03.2012, 11:55 181

Preşedintele Traian Băsescu a spus, miercuri, în Parlament că adresează opoziţiei rugămintea de a reveni în Legislativ şi a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice şi administrative.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a început mesajul adresat în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului cu solicitarea adresată opoziţiei de a reveni în Legislativ.

"Aici e locul de dezbatere a problemelor politice şi a celor administrative care ţin de Parlamentul României (...) Dacă avem un garant real al democraţiei în România, acesta este Parlamentul. Oricât l-am critica, în situaţii de derapaj el vine şi le corectează (…) Nu este cea mai bunã soluţie să subminezi cea mai importantã instituţie a statului român", a spus preşedintele.

El a arătat că regretă "în modul cel mai sincer" că ppoziţia lipseşte miercuri din Parlament, la fel ca la toate discursurile sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO