Politică

De ce să mergem la vot? Răspunsul lui Cristian Tudor Popescu

De ce să mergem la vot? Răspunsul lui Cristian Tudor...

Autor: Gândul

10.09.2014, 16:45 702

Editorialistul Gândul Cristian Tudor Popescu susţine că românii nu au înţeles ce este votul şi că trebuie să luptăm cu "blocul de inerţie" reprezentat de cei care nu merg la vot pentru că nu au un beneficiu imediat. ”La cel bun să mă duc la vot? Nu mi-a crescut pensia, nu am câştigat niciun proces”. Cu acest bloc de inerţie e greu să lupţi. În această ţară nu s-a înţeles ce e votul. Dacă nu se votează, societatea se blochează. Ne ducem la vot pentru ca societatea să nu alunece spre dictatură. Trebuie să fiu conştient că dacă nu mergem la vot această societate poate să degenereze până la dictatură”, a declarat Cristian Tudor Popescu în prima dezbatere LIVE din cadrul campaniei „VREAU PREŞEDINTE”.

Urmăriţi dezbaterea moderată de Claudiu Pândaru, la care au participat editorialiştii Gândul Cristian Tudor Popescu, Clarice Dinu şi Florin Negruţiu pe vreaupresedinte.gandul.info.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO