• Leu / EUR4.9477
  • Leu / GBP5.8325
  • Leu / USD4.6725
Politică

Începe războiul rece? Antonescu, întrebat de ce Ungureanu l-a sunat pe Ponta, nu şi pe el: Poate se simţeau mai apropiaţi

Începe războiul rece? Antonescu, întrebat de ce Ungureanu l-a sunat pe Ponta, nu şi pe el: Poate se simţeau mai apropiaţi

Foto: Razvan Chirita

Autor: Mediafax

08.02.2012, 15:41 1782

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, întrebat de ce premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu l-a contactat telefonic pe Victor Ponta şi nu şi pe el, că, probabil, Ungureanu şi Ponta se simţeau mai apropiaţi din punct de vedere personal.

Antonescu a mai spus că nu găseşte nimic rău în faptul că Ungureanu l-a sunat pe Ponta şi nu pe el, apreciind că acest lucru constituie "un progres al telecomunicaţiilor".

Întrebat cum apreciază faptul că Ungureanu l-a sunat pe Ponta şi nu şi pe el, Antonescu a răspus: "Ca pe un progres al telecomunicaţiilor".

"Aicea nu aş vrea să confundăm lucrurile. Nu găsesc nimic rău, suntem oameni civilizaţi. Avem telefoane, de asta am şi spus că e un progres al telecomunicaţiilor. L-a sunat pe Victor Ponta, nu ştiu, poate personal se simţeau mai apropiaţi", a adăugat Antonescu.

Liderul liberal a precizat că nu are o relaţie apropiată cu Mihai Răzvan Ungureanu.

"Trebuie să spun că şi eu cu Mihai Răzvan Ungureanu nu am o relaţie apropiată, dar nu am nici ceva de împărţit sau vreo relaţie ostilă. Am avut relaţii unde ne-am întâlnit, rar, bună ziuna, bună ziua. Ne ştim, deci putea foarte bine să mă sune pe mine. O fi tras la sorţi, nu ştiu. Aşa s-a nimerit", a spus Antonescu.

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu l-a sunat, marţi, pe preşedintele PSD Victor Ponta, pentru o întrevedere legată de formarea şi învestirea noului Guvern, acesta răspunzându-i că acceptă să discute cu el, dar decizia politică a USL, de a nu participa la votul de învestitură, nu se schimbă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că a vorbit la telefon cu premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, şi va mai vorbi cu acesta, pentru că a avut şi are o relaţie civilizată cu acesta, însă nu au stabilit o eventuală consultare.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9477
Diferență: 0,0061
Ieri: 4.9474
Azi: 4.6725
Diferență: -0,8825
Ieri: 4.7141
Azi: 5.8325
Diferență: -0,1353
Ieri: 5.8404
Azi: 4.8048
Diferență: -0,4599
Ieri: 4.8270