Politică

Iohannis a respins propunerea PSD pentru şefia Transporturilor: Fifor nu are experienţă în domeniul complex al transporturilor

Iohannis a respins propunerea PSD pentru şefia...

Autor: Andreea Neferu

15.07.2015, 14:49 535

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul prin care ia act de demisia de acum o lună a ministrului transporturilor, Ioan Rus, transmiţând de asemenea o scrisoare premierului Victor Ponta prin care respinge propunerea senatorului Mihai-Viorel Fifor în funcţia de nou şef al Transporturilor.

“Persoana nominalizată nu are expertiza şi experienţa managerială necesare gestionării domeniului complex al transporturilor”, potrivit unui comunicat al preşedinţiei, care adaugă că Iohannis a cerut premierului să desemneze o altă persoană “care să întrunească condiţiile necesare pentru a fi numită în funcţia de membru al guvernului”.

Senatorul PSD de Dolj Mihai Fifor, preşedinte al Comisiei pentru transporturi şi energie, are o licenţă în filosofie şi a condus Muzeul Olteniei din Craiova.

Ministerul Transporturilor a schim­bat în ultimii circa trei ani cinci miniştri, Ovidiu Silaghi, Relu Fenechiu, Ramona Mănescu, Dan Şova şi Ioan Rus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO