Politică

Ministrul transporturilor: Vor urma schimbări la Tarom, abordarea de până acum nu a fost potrivită

Dan Costescu, ministrul transporturilor: Sunt nişte modificări treptate de politică şi în acelaşi timp de abordare pentru că abordarea de până acum la Tarom nu a fost una potrivită.

Dan Costescu, ministrul transporturilor: Sunt nişte modificări treptate de politică şi în acelaşi timp de abordare pentru că abordarea de până acum la Tarom nu a fost una potrivită.

Autor: Alexandru Moise

16.03.2016, 17:06 438

La finalul şedinţei Executivului de miercuri, la solicitarea jurnaliştilor, ministrul Transporturilor a precizat că a fost informat că mai mulţi angajaţi ai Tarom sunt în grevă.

El a adăugat că protestul este unul spontan şi la el participă aproximativ 100 de persoane, din Departamentul Tehnic, iar angajaţii cer, printre altele, plata orelor suplimentare şi renunţarea managementului la ideea ca serviciul de asistenţa tehnică a aeronavelor să fie externalizat.

"La Tarom a fost în derulare o analiză pe orele suplimentare. Nu acesta este singurul motiv. Înţeleg că ei mai au şi nişte nemulţumiri generale despre modul în care a început să se schimbe procedura de lucru în Tarom în acest moment, pentru că deja acolo sunt nişte schimbări. Nu vreau să spun mai mult, dar şi săptămânile care vin veţi mai vedea nişte schimbări la Tarom", a spus ministrul Dan Costescu.

Întrebat de jurnalişti la ce schimbări se referă, ministrul nu a dorit să detalieze.

"Le-am anunţat (schimbările-n.r.), o să se vadă la momentul în care se vor produce. Sunt nişte modificări treptate de politică şi în acelaşi timp de abordare pentru că abordarea de până acum la Tarom nu a fost una potrivită", a precizat Costescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO