Politică

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: "Noaptea, ca hoţii! ", a devenit sloganul guvernării Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: "Noaptea,...

Autor: Liviu Dadacus

08.02.2017, 13:27 380

'Moţiune de cenzură este o sancţiune politică la adresa unui comportament de guvernare inacceptabil în Uniunea Europeană. «Noaptea, ca hoţii!» a devenit sloganul guvernării Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu. Este sloganul unei democraţii originale pe care domnii amintiţi încearcă să o instaureze în România, o democraţie reinterpretată în cheie infracţională şi care pretinde că în baza unui vot popular orice îi este permis", a spus Turcan.

Ea a precizat că salvarea protejaţilor politici ai PSD şi ALDE nu apare în programul de guvernare, pe baza căruia au obţinut votul Parlamentului.

"Aţi abandonat agenda populaţiei şi priorităţile ţării şi v-aţi închis noaptea în Palatul Victoria pentru a da legi care să vă salveze pe dumneavoastră şi protejaţii dumneavoastră. Rar s-a văzut în România un abandon mai brutal al interesul public. Este revoltător cum într-o noapte, trei oameni de la vârful coaliţiei guvernamentale şi complicii lor au reuşit să abată România de la parcursul său firesc, printr-o încercare de a salva protejaţii politici de acţiunea justiţiei", a spus Turcan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO