Politică

PSD a gasit vinovatii in cazul Omar Hayssam

30.06.2005, 20:23 14

Comisia de Integritate Morala a PSD a propus sanctionarea cu avertisment si retragerea spijinului politic pe o perioada de 2 ani pentru orice functie politica in cazul celor considerati responsabili in cazul Omar Hayssam, respectiv Petre Salcudeanu, Mircea Ursache, Nora Rebreanu si Dan Tudorache, toti din organizatia Bucuresti, cea care i-a dat omului de afaceri carnet de membru PSD.

Declaratia a fost facuta, ieri, de presedintele Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD, senatorul Cristian Diaconescu, acesta subliniind ca, din punctul de vedere al PSD, in afara persoanelor mentionate, nu au existat alti membri de partid care au intrat in relatie cu Omar Hayssam.

Cristian Diaconescu a precizat ca, in definitivarea raportului privind cazul Omar Hayssam, s-a avut in vedere modul in care acesta a fost primit in partid, activitatea desfasurata (conform lui Diaconescu, comisia a constatat ca Omar Hayssam nu a avut activitate), precum si mecanismul in baza caruia Omar Hayssam a aparut pe listele parlamentare ale acestei formatiuni.

"Fata de aceste chestiuni s-au constatat o serie de inadvertente, pe baza lor s-au stabilit o serie de responsabilitati care se leaga de cel care a condus Organizatia PSD Bucuresti, Mircea Ursache, de Nora Rebreanu si de Dan Tudorache, care conducea Organizatia PSD Sector 1, pe listele careia a aparut dupa alegerile preliminare Omar Hayssam si cel care l-a primit in organizatie in 2001", a precizat Diaconescu.

Seful filialei Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a fost gasit curat de PSD. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


Cele mai citite ştiri