Prima pagina

100.000 de euro pentru o afacere cu taxi aerian

08.07.2008, 14:47 26

Oamenii de afaceri prefera sa inchirieze un avion de la o companie mica atunci cand trebuie sa se deplaseze rapid dintr-un loc in altul, decat sa astepte in aeroporturi ore intregi.

De aceasta tendinta a profitat si un timisorean, care si-a transformat pasiunea pentru aeronautica intr-o afacere inedita in zona de vest a tarii, scrie Banateanul.

Impreuna cu partenerul sau de afaceri, olandezul Eduard Henczes, Cristian Neghina a investit circa o suta de mii de euro in achizitionarea unui avion Cessna 172, de fabricatie americana. In scurt timp, avionul a fost solicitat de oameni de afaceri pentru deplasari rapide in alte localitati.

"E foarte comod sa faci afaceri in acest fel. Clientul isi stabileste singur programul si destinatia, iar avionul ii sta la dispozitie in orice moment. Din momentul primirii solicitarii, in doua ore se poate decola spre orice destinatie, cu conditia sa fie in regula conditiile meteorologice. Intre timp, noi ne ocupam de aprobarile necesare pentru zbor", spune Cristian Neghina.

Aflati mai multe despre acesta afacere la inaltime de pe www.banateanul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO