Prima pagina

OTP Bank ofera private banking pentru clientii cu venit lunar de minim 5.000 euro

22.02.2008, 14:52 29

OTP Bank Romania a lansat ieri serviciul de private banking, adresat clientilor care investesc prin intermediul bancii minim 50.000 de euro sau care incaseaza intr-un cont curent deschis un venit lunar minim de 5.000 de euro.

OTP Private Banking se axeaza, in principal, pe performanta fondurilor investite, urmata de facilitarea tranzactiilor, se arata intr-un comunicat al bancii.

Prima sucursala a bancii care ofera acest tip de facilitati in Romania este amplasata in zona veche a centrului Capitalei.

Clientii care solicita acest serviciu beneficiaza de consiliere profesionala, solutii financiare adaptate apetentei la risc si nevoii de lichiditati, precum si de tranzactii personale rapide si confidentiale. Acestia au acces la cont de la distanta prin internet, telefon sau fax, banca acordandu-le prioritate in preluarea si analiza tuturor solicitarilor, inclusiv de creditare, si conditii preferentiale pentru afacerile derulate prin intermediul companiilor pe care le detin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels