Prima pagina

Videanu ia credit pentru relocarea Titan Mar in Chiajna

03.12.2007, 20:42 20

Adriean si Miorita Videanu, proprietarii fabricii Titan Mar din Bucuresti, vor contracta un credit in valoare de 5,5 milioane de euro pentru construirea unui imobil de birouri, a unei hale de productie si a unei cladiri de depozitare in localitatea Chiajna din apropierea Capitalei, unde urmeaza a fi relocata activitatea fabricii, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.

Terenul pe care se afla in prezent fabrica, situat intre Palatul Cotroceni si Hotelul Marriott, a fost scos la vanzare pentru un pret de circa 100 de milioane de euro. Lotul are o suprafata de circa sase hectare, pretul pe metru patrat de teren fiind estimat la circa 1.800 de euro.

Titan Mar a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect de activitate prelucrarea, comercializarea, montajul si intretinerea suprafetelor din piatra naturala, sotii Videanu detinand peste 98% din actiunile companiei.

Ei au declarat anterior c` au primit mai multe oferte pentru a renun]a la terenul fabricii. O tranzac]ie ar putea fi semnat` \n prima parte a anului viitor, afirm` surse din pia]a imobiliar`.

Titan Mar a \ncheiat anul 2006 cu o cifr` de afaceri de 11,7 milioane de euro [i un profit net de 2,3 mil. euro, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Economiei [i Finan]elor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO