Profesii

A renunţat la un salariu de mii de euro într-o multinaţională ca să pornească de la zero. Apoi a dat lovitura

A renunţat la un salariu de mii de euro într-o...

Autor: Razvan Muresan

19.07.2014, 18:04 5643

Mirela Dogaru conduce divizia new business din cadrul MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România. Ea defineşte şi implementează strategia companiei în zona clienţilor corporate şi creează şi dezvoltă ofertele adresate acestui segment de piaţă. Coordonează o echipă de 30 de vânzători, fiecare membru al echipei fiind direct implicat în îndeplinirea obiectivelor de busi-ness ale companiei, respectiv cele de creştere a cifrei de afaceri.

"Cea mai grea decizie din carieră se leagă tot de MedLife şi este momentul în care am decis să las o companie multinaţională şi un salariu mai mult decât decent pentru a mă alătura unei companii aflate la început de drum, dar cu un potenţial foarte mare de creştere", spune Dogaru, referindu-se atât la industria aflată la început de drum, cât şi la noul management care a schimbat în totali-tate direcţia businessului, respectiv implicarea din 2004 a lui Mihai Marcu, fiul fondatoarei MedLife.

Cititi mai mult pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO