Bogdan Ion, şeful EY România, promovat la nivel regional, cu responsabilităţi pe 31 de pieţe din Europa Centrală şi de Sud-Est şi Asia Centrală. El rămâne în continuare şi la conducerea EY România

12 iul 2018 Autor: Roxana Rosu

Bogdan Ion, country managing partner al EY România, a preluat începând cu 1 iulie şi funcţia de chief operating officer (COO) al noii regiuni EY CESA, care include Europa Centrală şi de Sud-Est şi Asia Centrală şi care cuprinde 31 de ţări, aceasta fiind una dintre cele mai înalte poziţii pe care ajunge un executiv român. Cariera lui Bogdan Ion la EY, una dintre firmele din Big 4, a început în 2006, iar în iulie 2011 a fost numit la conducerea companiei.

„Nu m-am aşteptat ca asta să se întâmple, la acel moment a fost o surpriză pentru mine“, povestea el anul trecut pentru revista Business Magazin. Şeful EY, unul dintre cei mai experimentaţi profesionişti pe zona de servicii de audit şi consultanţă pentru companii locale şi multinaţionale, are la bază studii de cibernetică, facultate pe care a absolvit-o în 1995, urmate de un master în microeconomie aplicată în Franţa, la Université d’Orléans.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Bogdan Ion
, EY România
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide