Profesii

„Cele mai bune idei de îmbunătăţire a unui proces vin de la muncitori şi de la şefii de linie“

Ligia Neacşu, CEO al companiei Best Smart Consulting

Ligia Neacşu, CEO al companiei Best Smart Consulting

Autor: Adelina Mihai

28.03.2016, 00:06 2139

Companiile cu activităţi de producţie din România creează produse cu valoare adăugată mică şi de aceea eficientizarea forţei de muncă este importantă pentru business, motiv pentru care angajatorii investesc în programe de dezvoltare şi de retenţie a angajaţilor. Însă cele mai bune idei în materie de eficientizare nu vin din top management, spun specialiştii.

„Cele mai bune idei de modificare şi de îmbunătăţire a unui proces vin de la muncitori şi de la şefii de linie, pentru că, de cele mai multe ori, aceste idei provin de la problemele pe care le întâmpină zi de zi“, a explicat Ligia Neacşu, CEO al companiei Best Smart Consulting, specializată în furnizarea de servicii de training pentru management industrial.

În cadrul programelor de trai­ning, spune Ligia Neacşu, angajaţii pot învăţa metode de eficientizare a muncii astfel încât să poată să îşi organizeze cele opt ore de muncă în aşa fel încât să nu plece extrem de obosiţi de la serviciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO