Profesii

Ciserom căută 35 de oameni pentru fabrica de ciorapi din Sebeş

Ciserom Sebeş este una dintre cele mai vechi fabrici de ciorapi din România, fiind înfiinţată în anul 1927

Ciserom Sebeş este una dintre cele mai vechi fabrici de ciorapi din România, fiind înfiinţată în anul 1927

Autor: Laurentiu Cotu

15.08.2014, 00:05 924
Producătorul de ciorapi Ciserom va angaja în acest an aproximativ 35 de oameni la fabrica de ciorapi din Sebeş, pe baza creşterii vânzărilor, în principal pe piaţa externă. Compania are în prezent în jur de 300 de angajaţi, iar până la finalul anului personalul Ciserom ar putea creşte până la 340 de oameni.
 
„Vom angaja aproximativ 35 de oameni, în principal pentru sectorul de producţie. Mizăm în con­tinuare pe o evoluţie pozitivă a vânzărilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Constantin Ispir, director general Ciserom.
 
Pe piaţa internă vânzările Ciserom se realizează prin intermediul celor 20 de distribuitori zonali şi a reţe­lelor de hipermarketuri, iar aproximativ 20% din producţie este exportată în Germania, Italia, Franţa, Anglia, Olanda, SUA sau Israel. Ciserom colaborează cu reţele de hipermarketuri Carrefour, Cora, Selgros, Metro, iar în acest an a mai câştigat încă doi clienţi pe piaţa internă, Kaufland şi retailerul de echipamente sportive Hervis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO