Profesii

LeasePlan, cel mai mare jucător de pe piaţa de leasing opera­ţio­nal la nivel mondial, deschide la Bucureşti un centru de servicii de 400 de oameni

Autor: Bogdan Alecu

25.01.2018, 00:07 2852

Grupul LeasePlan, cel mai mare jucător de pe piaţa de leasing opera­ţio­nal la nivel mondial, a ales Bucureştiul pentru un centru de servicii de suport dedicat activităţii companiei pe piaţa europeană. 

La Registrul Comerţului a fost în­re­gistrată la jumătatea lu­nii decembrie com­pa­nia LeasePlan Service Center, cu activităţi de ser­vicii suport pentru în­tre­prinderi. Compania nou creată este con­tro­lată de LeasePlan Global BV şi LeasePlan Corpo­ra­tion NV, iar adminis­tra­tori sunt Mihail Io­nes­cu şi Gilles Yossi Fhima.

LeasePlan caută în acest sens 3.500 mp de birouri, o suprafaţă suficient de mare pentru a crea circa 400 de locuri de muncă, iar printre proiectele luate în calcul este şi Timpuri Noi Square al grupului Vastint, potrivit datelor din piaţa imobiliară.

Reprezentanţii centrului de servicii al LeasePlan nu au oferit detalii suplimentare privind planurile de angajare până la închiderea ediţiei.

Pe site-urile de joburi, LeasePlan a demarat deja recrutările, iar printre primele posturi scoase la concurs se numără cel de contracts management specialist, cunoscător de portugheză. De asemenea, compania angajează şi vorbitori de limba italiană şi engleză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO