Profesii

O româncă de 37 de ani conduce operaţiunile din regiune ale grupului care deţine Radisson

O româncă de 37 de ani conduce operaţiunile din regiune ale grupului care deţine Radisson

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Luiza PÂduraru a lucrat şapte ani în cadrul hotelului Athénée Palace Hilton Bucureşti

Autor: Cristina Rosca

23.09.2015, 00:05 3597
Românca Luiza Păduraru este de aproape trei ani directorul pent­ru Europa de Sud-Est al grupului Carlson Rezidor Hotel Group. Din Praga, perla turistică a re­giunii, ea conduce operaţiunile din regiune ale unuia dintre cele mai mari grupuri turistice din lume.
 
Anterior, Păduraru, 37 de ani, a lucrat în cadrul hotelului de cinci stele Athénée Palace Hilton Bu­cureşti, controlat de familia Co­pos, care mai are în por­tofoliu şi alte unităţi turistice, atât în Capitală, cât şi la nivel naţional.
 
Luiza Păduraru a lucrat şapte ani în cadrul hotelului Athénée Palace Hilton Bucureşti, unde a ocupat mai multe funcţii. Ea s-a angajat în iunie 2005 ca sales accountant manager, iar după un an a devenit asistenta directorului de vânzări. În ianuarie 2008 ro­mânca prelua func­ţia de director de vânzări al ace­luiaşi hotel, funcţie în care a rămas aproape cinci ani, înainte de a pleca la Praga.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comedymall VOT IN PANDEMIE
AFACERI DE LA ZERO