Profesii

On the move

25.02.2008, 20:14 51

Cosmote
Dan Videanu, manager contabilitate & taxe
Dan Videanu (32 de ani) a fost numit in functia de manager contabilitate & taxe in cadrul departamentului financiar al Cosmote Romania. Videanu va raporta directorului financiar al Cosmote, Antonis Kerastaris, si va superviza o echipa formata din 27 de profesionisti. Anterior, Videanu a fost manager contabilitate financiara in cadrul Ursus Breweries si a detinut diverse pozitii in cadrul PricewaterhouseCoopers, inclusiv pe aceea de asociat senior. Videanu detine o diploma de EMBA in cadrul Universitatii Economice si de Administrarea Afacerilor din Viena. Videanu este absolvent al Facultatii de Relatii Internationale din cadrul ASE si membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).


NNDKP
Sorina Cretu, asociat senior
Sorina Cretu s-a alaturat departamentului de Litigii al Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) in calitate de asociat senior. Sorina Cretu are o bogata experienta in diverse domenii ale dreptului, precum arbitraj comercial international, drept comercial, civil si administrativ. Este licentiata a Facultatii de Drept din Bucuresti si membru al Baroului Bucuresti din anul 1999.


NNDKP
Silvia Axinescu, asociat
Silvia Axinescu s-a alaturat, in calitate de asociat, practicii de contracte comerciale din cadrul dapartamentului de drept corporatist al NNDKP. Silvia Axinescu reprezinta clientii in diverse proiecte de drept corporatist, acumuland experienta in special in domenii precum telecomunicatiile si protectia datelor. Este licentiata a Facultatii de Drept din Bucuresti si membru al Baroului Bucuresti din anul 2004.


Arabesque
Florin Necula, director de marketing
Florina Necula, fostul director de marketing al producatorului si distribuitorului de materiale de constructii Atlas Corporation, a devenit noul marketing manager al Arabesque, cel mai mare furnizor de solutii pentru constructii. Ea l-a inlocuit in functie pe Dorin Calvarasanu. Necula a fost in perioada 2004-2007 directorul de marketing al Atlas Corporation, iar anterior a lucrat pe aceeasi pozitie la producatorii din industria alimentara Agricola Bacau (2003-2004) si Royal Brinkers (2000-2002). Printre contributiile realizate in companiile in care a lucrat anterior se numara cresterea cotei de piata a brandului Apla pana la locul 2 in topul vopselelor lavabile si evenimentul de inaugurare a Atlas Production Park.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels