Profesii

Peste 200 de joburi în IT, contabilitate sau servicii clienţi sunt disponibile la un târg virtual de cariere

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Corina Mirea

04.03.2013, 00:07 3401

Dell, HP, Oracle, Genpact, Bosch, Ubisoft şi alte companii din telecom şi IT au scos la concurs luna aceasta mai mult de 200 de joburi pentru studenţii, absolvenţii şi masteranzii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, în cadrul târgului virtual de cariere Foreign Language Career Fair organizat de platforma de recrutare online Hipo.ro.

Cele mai multe dintre ofertele companiilor vizează poziţii de analist financiar, customer support sau tester jocuri video, acestea fiind adresate tinerilor, dar şi persoanelor cu experienţă în câmpul muncii care ştiu cel puţin o limbă străină.

Salariile pornesc de la 200 de euro net pe lună pentru o poziţie de tester jocuri video şi pot ajunge chiar şi la 500 de euro net lunar pentru o poziţie de entry-level în programare IT.

În acelaşi timp, pentru posturile din departamentele de customer support salariile pleacă de la 450 de euro net pe lună pentru asistenţă în limba engleză, angajaţii care cunosc limbi nordice având posibilitatea de a câştiga şi 1.500 de euro net pe lună, potrivit informaţiilor din piaţă.

Cele peste 200 de locuri de muncă scoase la concurs în cadrul târgului virtual de joburi vizează oraşele Bucureşti, Timişoara, Braşov, Iaşi, Bacău şi Abrud.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO