Profesii

Producătorul Coca-Cola a numit un român de 40 de ani în funcţia de director de vânzări

Producătorul Coca-Cola a numit un român de 40 de ani...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.02.2016, 12:32 1448

Coca-Cola HBC România, cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice de pe piaţa locală, l-a numit pe Dan Timotin în funcţia de director de vânzări, începând cu 1 martie 2016.

 Dan Timotin, 40 de ani, a fost înainte de a fi promovat la conducerea departamentului de vânzări National Key Account Manager în cadrul Coca-Cola HBC România, începând cu iulie 2015. 

Anterior, Dan Timotin a fost commercial finance director al Coca-Cola Hellenic, un grup cu afaceri de 6,5 miliarde de euro, funcţie în care a fost promovat în februarie 2014. Managerul s-a alăturat companiei Coca-Cola HBC România în anul 2011, având funcţia de country finance manager România şi Moldova.

Dan Timotin, un manager cu o experienţă de peste zece ani în in­dustria bunurilor de larg consum, a făcut parte din echipa de conducere a producătorului de mezeluri Caroli în perioada 2006-2011, atâînainte, câşi după ce compania a fuzionat cu Campofrio. În perioada 2006-2010 a fost executive director finance, IT and legal la Caroli Foods, iar între 2010 şi 2011 a fost exe­cu­tive director finance, IT, procu­re­ment and integration la Caroli-Campofrio.

Numirea lui Dan Timotin în această nouă funcţie coincide cu promovarea lui Jovan Radosavljevic, director comercial Coca-Cola HBC România, în poziţia de general manager al Pivara Skopje, lider în băuturi răcoritoare şi bere pe piaţa din Macedonia. Radosavljevic s-a alăturat operaţiunilor din România în august 2013, ocupând, înainte de aceasta, funcţia de Country Sales Manager pentru Serbia şi Muntenegru în cadrul Grupului Coca-Cola Hellenic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO