Profesii

Un EMBA transforma un middle manager intr-un manager de top

26.09.2008, 19:06 143

Unui angajat care ocupa o functie de middle management ii este foarte dificil sa avanseze in cariera si pe scara ierarhica fara instrumentele si cunostintele mai complexe de management. "Am ales sa urmez un EMBA pentru ca mi-am dat seama ca, ajuns intr-o pozitie de middle management dupa noua ani munca, nu mai pot progresa daca nu detin un nivel de cunostinte corespunzator. Pe langa ce stiam, programul mi-a dezvoltat cunostinte in contabilitate, marketing si financiar", spune Valentin Jipa, unul dintre absolventii promotiei 2008 a programului de Executive MBA (EMBA) al Asebuss, angajat in prezent la Renault Technologie Roumanie (RTR).

 
Cei 71 de absolventi de EMBA din seria 2006 - 2008 sunt manageri si antreprenori din toate domeniile de activitate. Media de varsta a absolventilor este de 35 de ani. In ceea ce priveste tipul companiei din care provin absolventii, 43 dintre acestia fac parte din multinationale, 23 din companii autohtone, iar cinci dintre absolventi sunt antreprenori. Peste 25% dintre absolventi lucreaza in sectorul bancar, iar restul in domenii ca IT&C sau bunuri de larg consum. In cei 15 ani de activitate de pe piata locala, circa 940 de persoane au absolvit un EMBA in cadrul scolii de business. Taxa de studiu pentru un ciclu de doi ani de EMBA la Asebuss este de 19.000 de euro.
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO