Profesii

WU Executive Academy oferă burse parţiale pentru managerii care vor să se înscrie la un program de Professional MBA

WU Executive Academy oferă burse parţiale pentru managerii care vor să se înscrie la un program de Professional MBA

Foto: Shutterstock

Autor: Adelina Mihai

17.04.2012, 14:27 1155

WU Executive Academy, una dintre cele mai mari şcoli de afaceri din Europa care oferă pe piaţa locală un program de Executive MBA, oferă burse parţiale în special pentru managerii din statele din Europa de Est care vor să urmeze cursurile unui program de Professional MBA în cadrul instituţiei.

"Numărul burselor nu este limitat, iar valoarea totală a acestora va depinde de calitatea aplicaţiilor. Valoarea fiecărei burse poate fi de până la 50% din preţul total al specializării respective, dar poate fi, de asemenea, mai mică de 50% - de 1.000, 5.000, 10.000 de euro sau o alta sumă, dacă va fi cazul. Un comitet special va decide valoarea fiecărei burse, în funcţie de fiecare caz, pe baza fiecărei aplicaţii", susţin reprezentanţii universităţii.

Pentru a fi luaţi în considerare, candidaţii la bursele parţiale pentru Europa Centrală şi de Est trebuie să îndeplinească o serie de criterii: să fie cetăţeni ai uneia dintre ţările din regiune, să fi absolvit o facultate şi să aibă cel puţin trei ani de experienţă în management. Alte criterii se referă la parcursul profesional al candidatului, motivarea şi nevoile sale financiare. Bursele se adresează cetăţenilor din următoarele ţări: Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Georgia, Ungaria, Kazahstan, Kirgistan, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Tajikistan, Turcia, Turkmenistan şi Uzbekistan.

Candidaţii la acest tip de burse pot aplica direct la Professional MBA Program Management din cadrul WU Executive Academy, până la data de 30 iunie 2012. Specializările PMBA includ: Banking, Energy Management, Entrepreneurship & Innovation, Finance & Controlling, Marketing & Sales, Project & Process Management, Tourism Management, Health Care Management, Public Auditing, Social Management.

Şi firma de training CODECS, care oferă pe piaţa locală programul de MBA al Open University Business School (Marea Britanie), a acordat o bursă parţială de 1.500 de euro pentru un român care va urma cursurile programului de MBA oferit de instiuţie.

Cât costă un Professional MBA la WU Executive Academy (fără burse):

Energy Management: 45.000 de euro
Finance: 30.000 de euro
Controlling: 30.000 de euro
Marketing and Sales: 28.000 de euro
Project and Process Management : 28.000 de euro
Entrepreneurship and Innovation: 27.500 de euro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO