ZF Live. Dorel Paraschiv (prorector) şi Dragoş Stoica (preşedintele senatului studenţesc), ASE: Studenţii de la ASE pot să treacă anul şi dacă iau note mai mici de 5 la examen, dacă media notelor de la seminar plus examen este de minimum 5

13 iul 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Conducerea ASE, universitatea de business care şcolarizează 20.500 de studenţi, a decis ca, începând de anul şcolar viitor, studenţii care iau note mai mici de 5 la examen să poată promova totuşi dacă au rezultate bune la activitatea de la seminar, iar media celor două depăşeşte 5.

Astfel, studenţii din cadrul celor 11 fa­cul­tăţi ale Academiei de Studii Economice Bu­cu­reşti pot lua note mai mici de 5 la exa­menul final şi să promoveze examenul pen­tru fiecare materie în parte dacă au o notă destul de mare la seminar (astfel încât media celor două note să fie de cel puţin 5), a spus Dragoş Stoica, preşedintele senatului stu­denţesc al ASE, în cadrul emisiunii ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
ase
, examen
, note
, studenti
, seminar
, mediere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide