Special

Educaţie, stil de viaţă şi wellness. Cum arată salariile pentru cele mai căutate joburi din outsourcing

Educaţie, stil de viaţă şi wellness. Cum arată...

Autor: Ramona Cornea

24.10.2022, 09:00 247

♦ Printre cele mai dorite joburi din sector se numără şi cel de specialist în suport tehnic, specialist accounts payable, analist achiziţii sau cel de specialist în operaţiuni de business ♦ Industria de outsourcing din România are circa 180.000 de angajaţi în 1.100 de companii ♦ Printre cele mai mari provocări pentru companiile din industrie sunt cele legate de atracţia, pregătirea, motivarea şi retenţia angajaţilor.

Cele mai căutate joburi în domeniul  de Business Process Outsourcing (BPO) sunt plătite cu salarii ce variază între 2.740 de lei şi 6.010 lei, arată datele de la comunitatea online a angajaţilor Undelucram.ro.

Astfel, cele mai dorite joburi din acest sector sunt cele de reprezentant call center, plătit cu 2.740 de lei pe lună, cel de specialist în suport tehnic, cu un salariu de 6.120 de lei, specialist accounts payable, cu 4.270 de lei, analist achiziţii, cu 5.660 de lei, precum şi cel de specialist în operaţiuni de business, cu 6.010 lei pe lună.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO