Special

Gala avocaţilor: ZF i-a premiat pe avocaţii implicaţi în cele mai mari tranzacţii

Galerie foto Octav Ganea

Galerie foto Octav Ganea

Autor: Andrei Cîrchelan

01.05.2014, 00:07 483

Ziarul Financiar a organizat marţi-seară la hotelul Marriott cea de-a cincea ediţie a Galei avocaţilor de business, eveniment în cadrul căruia au fost premiate 16 case de avocatură care au oferit asistenţă în cele mai mari tranzacţii din zece domenii.

În cadrul evenimentului, ministrul justiţiei Robert Cazanciuc (foto dreapta) a descris planurile pentru dezvoltarea zonei „Justice District“ pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, în timp ce Flavius Baias, decanul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, a dat asigurări că viitorul profesiei este pe mâini bune, studenţii din noile generaţii fiind cel puţin la fel de bine pregătiţi ca şi cei de acum 20 de ani.

Listarea unui pachet de 15% din acţiunile Romgaz, achiziţia de către UniCredit a portofoliului de retail al RBS, tranzacţia cu mallul City Park din Constanţa sau preluarea de către britancii de la Kingfisher a reţelei Bricostore au fost printre cele mai importante tranzacţii care au adus premii avocaţilor ce au făcut ca aceste deal-uri să fie duse la bun sfârşit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO