Special

Jurnaliştii ZF au înmânat premii pe scena Galei Ziarului Financiar 2022

Galerie foto

Galerie foto

28.11.2022, 00:05 49

Suplimentul aniversar ZF 24 de ani: Ce provocare a lansat Ziarul Financiar mediului de business?

Ziarul Financiar a făcut o tradiţie, în ultimii ani, din a marca fiecare aniversare printr-un supliment care surprinde, dintr-o perspectivă diferită de fiecare dată, parcursul economiei şi al afacerilor din 1998 până astăzi.

În ediţia din acest an, ZF şi-a îndreptat atenţia asupra evoluţiei celor mai importanţi indicatori ai ultimilor 24 de ani, precum şi asupra celor mai marcante momente din istoria companiilor, aşa că i-a provocat pe manageri şi antreprenori să vorbească despre cel mai important an din evoluţia lor şi să povestească ce rol a jucat ZF pentru ei în dezvoltare.

Cele peste 100 de răspunsuri primite au scos la iveală poveşti neştiute, momente de inflexiune peste care companiile şi antreprenorii au trecut, reuşind să ducă businessurile către creştere.

Dana Ciriperu, redactor-şef adjunct al Ziarului Financiar, a coordonat suplimentul care a marcat 24 de ani de la prima ediţie print.

Making of: cum a arătat desfăşurarea de forţe din spatele camerelor

Peste 800 de invitaţi au participat la prima Gală ZF în format fizic după pandemie. Ultimele două ediţii, din 2020 şi 2021, s-au derulat fie exclusiv online, fie hibrid, evenimentul fiind atunci urmărit doar online. De data aceasta, cei mai mulţi participanţi au ales să fie prezenţi chiar la hotelul Marriott, unde a avut loc gala, lor adăugându-li-se urmăritorii de pe platformele de social media, de pe YouTube şi de pe site-ul zf.ro, unde gala a fost transmisă live, adunând în total aproximativ 200.000 de vizualizări.

Echipa tehnică formată din peste 20 de persoane, departamentul de organizare de evenimente, jurnaliştii ZF şi-au reunit forţele pentru circa cinci ore de transmisiune în direct de la ZF Live special şi gala de premiere. Gala a fost precedată de o campanie de promovare derulată în online vreme de o săptămână de echipa de marketing a Ziarului Financiar.

Echipa tehnică, departamentul de organizare de evenimente, jurnaliştii ZF şi-au reunit forţele pentru circa cinci ore de transmisiune live şi pentru desfăşurarea galei, prima în format fizic după debutul pandemiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO