Special

Proiectul de educaţie antreprenorială Kids in Business ţinteşte să le dezvolte copiilor spiritul de iniţiativă şi curiozitatea de a descoperi businessul

Proiectul de educaţie antreprenorială Kids in Business...

Autor: Ramona Cornea

03.05.2022, 00:05 106

Proiectul de educaţie antreprenorială Kids in Business ţinteşte să le dezvolte copiilor spiritul de iniţiativă şi curiozitatea de a descoperi businessul, susţine Nicoleta Munteanu, fondatoarea proiectului.

„Kids in Business este un proiect de educaţie antreprenorială care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani. Scopul programului este acela de a le dezvolta copiilor un set de abilităţi şi aptitudini antreprenoriale care le vor fi utile pe tot parcursul vieţii, cum ar fi creativitatea, spiritul de iniţiativă, creşterea încrederii în sine, curajul de a prezenta propriile idei de afaceri, identificarea unui sistem de valori, precum şi antrenarea capacităţii de a gestiona un eşec“, a spus ea pentru ZF.

Ideea înfiinţării Kids in Business a venit în contextul în care în România durata medie de viaţă a unei companii este de cinci ani, adică una foarte scăzută raportat la cei 30 de ani de capitalism, a completat Nicoleta Munteanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO