Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un agent de vânzări de servicii bancare câştigă între 600 şi 800 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un agent de vânzări de servicii...

Autor: Ramona Cornea

09.03.2023, 00:06 301

Un angajat pe poziţia de agent de vânzări de servicii bancare are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 800 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un agent vânzări servicii bancare este responsabil de prospectarea pieţei pentru identificarea de potenţiali clienţi şi menţinerea relaţiei cu clienţii din propriul portofoliu. Din acest motiv, candidatul ideal trebuie să aibă atenţie la detalii, să fie orientat către atingerea obiectivelor, precum şi disponibilitate de a lucra atât pe teren, cât şi la birou. Studiile medii sunt necesare, la fel şi experienţa sau cunoştinţele din domeniu şi cunoştinţele de limbă engleză, nivel conversaţional. Oferta de joburi este mare în centrele urbane şi oraşele mijlocii, iar salariul poate ajunge până la 800 de euro, la care se adaugă, de regulă, bonusuri de performanţă sau alte comisioane din vânzări”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, decontare transport, laptop şi telefon. În prezent, 271 de posturi vacante pentru poziţia de agent de vânzări de servicii bancare sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în oraşele mari şi mijlocii.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO