Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un consultant în servicii bancare câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un consultant în servicii bancare...

Autor: Ramona Cornea

24.09.2023, 11:53 407

Un angajat pe poziţia de consultant în servicii bancare are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un consultant în servicii bancare este un profesionist care oferă consultanţă şi asistenţă clienţilor în ceea ce priveşte diverse aspecte legate de serviciile bancare şi financiare. Rolul unui consultant în servicii bancare poate varia în funcţie de experienţa sa şi de specificul locului de muncă, dar în general, el sau ea poate efectua activităţi de consultanţă bancară, consultanţă privind produsele bancare, analiză a riscurilor şi asigurare, activităţi de planificare şi evaluare. Un consultant în servicii bancare are studii superioare absolvite, cunoştinţe despre proceduri şi fluxuri operaţionale bancare şi experienţă cu operaţiuni cash/noncash. Totodată, abilităţile soft sunt foarte apreciate, rolul presupunând interacţiunea zilnică cu publicul şi gestionarea unor informaţii ce necesită o foarte bună atenţie la detalii. Oferta salarială este de 800-1.000 euro net lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, tichete de vacanţă şi program de lucru hibrid.

În prezent, 1.563 de posturi vacante pentru poziţia de consultant în servicii bancare sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timişoara, Cluj etc.


Ana Vişian,  marketing manager, bestjobs: Un consultant în servicii bancare are studii superioare absolvite, cunoştinţe despre proceduri şi fluxuri operaţionale bancare şi experienţă cu operaţiuni cash/noncash.


 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO