Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un expert în mediu câştigă între 800 şi 1.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un expert în mediu câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

31.07.2023, 00:06 193

Un expert în mediu are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un expert în mediu este o persoană specializată în probleme legate de mediu şi sustenabilitate care poate lucra într-o varietate de domenii şi organizaţii cu scopul de a promova practici şi politici responsabile din punct de vedere ecologic. Aceşti specialişti analizează impactul activităţilor umane asupra mediului înconjurător, contribuie la dezvoltarea politicilor, legilor şi reglementărilor pentru a proteja mediul şi pot fi implicaţi în monitorizarea şi gestionarea resurselor naturale. Un expert în mediu are studii superioare în domeniu şi cunoştinţe solide în domeniul legislaţiei şi reglementărilor de mediu. Oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 800 - 1.200 euro pe lună”, Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, traininguri de specializare şi maşină de serviciu.

În prezent, 71 de posturi vacante pentru poziţia de expert în mediu sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Bacău, Galaţi etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO