Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un travel & expenses support câştigă între 750 şi 1.100 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un travel & expenses support câştigă...

Autor: Ramona Cornea

Un angajat pe poziţia de travel & expenses support are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. 

„Rolul unui travel & expenses support este de a oferi sprijin pentru rezervări şi rapoarte de cheltuieli, asistenţă pentru crearea conturilor în reţelele interne, sprijin în delegaţii cât şi colaborări constante cu suport de nivel doi pentru eventuale probleme tehnice, actualizări ale intranetului sau ale chatbotului. Pentru rol sunt căutaţi candidaţi cu studii superioare finalizate, experienţă de lucru cu SAP Concur şi cunoştinţe avansate de limba engleză, dar şi o altă limbă dintre următoarele: franceză, germană, poloneză, spaniolă sau greacă. Pe lângă oferta salarială care, pentru o poziţie de travel & expenses support, este între 750 şi 1.100 euro net, se adaugă şi o serie de beneficii extrasalariale ca programul de lucru flexibil şi posibilitatea de a lucra hibrid, acces la sala de sport, servicii medicale sau stomatologice, pensie privată, deducerea costurilor transportului în comun, vouchere pentru activităţi culturale”, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program de lucru flexibil şi opţiuni de lucru hibrid, beneficii personalizabile: acces la sala de sport, servicii medicale sau stomatologice, pensie privată, deducerea costurilor transportului în comun, vouchere activităţi culturale, abonament medical privat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO