Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un gaming content moderator câştigă între 650 şi 800 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:
Un gaming content moderator moderează platforme de jocuri (text, imagine şi video) pentru a-i proteja pe utilizatori de orice abuz, pentru a identifica erori, asigurându-se că utilizatorul final are o experienţă bună de joc.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un gaming content moderator moderează platforme de jocuri (text, imagine şi video) pentru a-i proteja pe utilizatori de orice abuz, pentru a identifica erori, asigurându-se că utilizatorul final are o experienţă bună de joc.

Autor: Ramona Cornea

01.07.2023, 12:30 722

Un angajat pe poziţia de gaming content moderator are un salariu care variază, în medie, între 650 şi 800 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un gaming content moderator moderează platforme de jocuri (text, imagine şi video) pentru a-i proteja pe utilizatori de orice abuz, pentru a identifica erori, asigurându-se că utilizatorul final are o experienţă bună de joc. Responsabilitatea sa include monitorizarea şi moderarea conţinutului generat de utilizatori pentru a se asigura că produsul final este conform. Candidaţii căutaţi pentru rol au studii superioare finalizate, cunoştinţe de operare PC şi  sunt familiarizaţi cu publicul digital şi cel de gaming. Totodată, au cunoştinţe solide despre platformele online, politicile şi procesele de moderare de conţinut online. Sunt active mai multe roluri pentru vorbitori de limbi străine: engleză, franceză, germană, spaniolă, poloneză, portugheză, italiană, turcă, greacă, rusă. Salariul porneşte de la 650 de euro pe lună şi poate ajunge până la 800 de euro“, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, discounturi în reţeaua de parteneri, acces la cursuri şi la o platformă de e-learning, abonament servicii medicale private, evenimente şi team-building.

În prezent, 763 de posturi vacante pentru poziţia de gaming content moderator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în: Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă remote.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO