Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer horticol câştigă între 800 şi 1.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un inginer horticol câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

14.04.2023, 00:05 804

Un angajat pe poziţia de inginer horticol are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„În lista de atribuţii a unui inginer horticol se numără coordonarea echipelor de angajaţi ai fermelor, planificarea activităţii zilnice, administrarea parcului auto al fermei, verificarea şi planificarea reviziilor şi reparaţiilor utilajelor agricole din dotarea fermei; realizarea analizelor anuale de sol şi apa de irigaţie. În prezent, pentru acest rol, cele mai multe oferte de joburi vin în special din Bucureşti, Ploieşti, Argeş, Prahova, Brăila şi Galaţi. Această poziţie necesită în primul rând studii superioare de specialitate şi experienţă în domeniul horticol. Abilităţile şi aptitudinile de organizare şi planificare, precum şi abilităţi de comunicare şi interacţiune fac parte din pachetul de soft skill-uri pe care ar trebui să le deţină un Inginer horticol. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 800 - 1200 de euro/lună, în medie”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, maşină de serviciu, laptop şi telefon.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

În lista de atribuţii a unui inginer horticol se numără coordonarea echipelor de angajaţi ai fermelor, planificarea activităţii zilnice, administrarea parcul auto al fermei, verificarea şi planificarea reviziilor şi reparaţiilor utilajelor agricole din dotarea fermei; realizarea analizelor anuale de sol şi apa de irigaţie.


În prezent, posturi vacante pentru poziţia de responsabil avize sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Arad, Cluj, Bucureşti, Ploieşti şi Piteşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO