Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un POS administrator câştigă între 900 şi 1.400 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: 
Rolul unui POS administrator este de a gestiona solicitările POS (Procesatorul de Plăţi şi Societatea de Mentenanţă). Acest lucru implică urmărirea tranzacţiilor, verificarea erorilor primite şi oferirea de suport pentru soluţionarea acestora.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Rolul unui POS administrator este de a gestiona solicitările POS (Procesatorul de Plăţi şi Societatea de Mentenanţă). Acest lucru implică urmărirea tranzacţiilor, verificarea erorilor primite şi oferirea de suport pentru soluţionarea acestora.

Autor: Ramona Cornea

Un angajat pe poziţia de POS administrator are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Rolul unui POS administrator este de a gestiona solicitările POS (Procesatorul de Plăţi şi Societatea de Mentenanţă). Acest lucru implică urmărirea tranzacţiilor, verificarea erorilor primite şi oferirea de suport pentru soluţionarea acestora. Candidaţii care îşi doresc un astfel de rol trebuie să fie absolvenţi de studii superioare cu bune cunoştinţe de limba engleză, cunoştinţe PC şi experienţă în banking, în domeniul cardurilor. Salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este, în medie, de 900 - 1.400 de euro şi în prezent sunt multe poziţii deschise la nivel naţional, în Bucureşti, Cluj, Târgovişte sau Timişoara“, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil, tichete de masă, tichete de vacanţă şi abonament medical la clinică privată.

În prezent, 724 de posturi vacante pentru poziţia de POS administrator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Cluj, Târgovişte şi Timişoara.

 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE