Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist în formare profesională şi învăţământ câştigă între 500 şi 900 de euro net pe lună

Ana Vişian,  marketing manager, BestJobs: Rolul unui specialist în formare profesională şi învăţământ este organizarea şi implementarea întregului proces de formare profesională şi învăţământ pentru parteneri, păstrând în permanenţă legătura cu ei şi cu şcolile implicate în proiecte.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Rolul unui specialist în formare profesională şi învăţământ este organizarea şi implementarea întregului proces de formare profesională şi învăţământ pentru parteneri, păstrând în permanenţă legătura cu ei şi cu şcolile implicate în proiecte.

Autor: Ramona Cornea

18.07.2023, 00:05 138

Un angajat pe poziţia de specialist în formare profesională şi învăţământ are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Rolul unui specialist în formare profesională şi învăţământ este  organizarea şi implementarea întregului proces de formare profesională şi învăţământ pentru parteneri, păstrând în permanenţă legătura cu ei şi cu şcolile implicate în proiecte, ocupându-se de închiderea contractelor şi buna desfăşurare a proiectelor educaţionale. Este un rol care se regăseşte în departamentul de resurse umane, specialistul în formare profesională şi învăţământ fiind direct responsabil de coordonarea proceselor educaţionale din cadrul companiilor mari şi mijlocii. Angajatorii recrutează pentru poziţie candidaţi care au experienţă în domeniul resurselor umane şi/sau învăţământ şi cunoştinţe de limba engleză şi germană nivel avansat. Oferta salarială este între 500 şi 900 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare medicală privată, cursuri şi programe educaţionale de dezvoltare personală şi profesională şi trainiguri periodice.

În prezent, 219 posturi vacante pentru poziţia de specialist în formare profesională şi învăţământ sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Timişoara, Alba, Bucureşti, Cluj-Napoca.


 

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE