Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un tehnician de service câştigă, în medie, 850 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un tehnician de service câştigă, în...

Autor: Ramona Cornea

06.05.2022, 00:05 917

Un tehnician de service câştigă un salariu care ajunge, în medie, la 850 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare BestJobs.

„Un astfel de tehnician execută lucrări de instalare, întreţinere şi reparaţii, pe teren sau la depozit şi este persoana care identifică şi propune cele mai bune soluţii din punct de vedere tehnic. Dat fiind specificul activităţii, poziţiile deschise în prezent se adresează persoanelor cu studii de specialitate în mecanică, electromecanică şi instalaţii electrice şi care deţin cunoştinţe de limbă engleză nivel mediu. Oferta de joburi este mare, cu poziţii deschise în oraşe precum Sibiu, Iaşi, Timişoara şi Constanţa, iar pentru un astfel de rol, salariul este, în medie, de 850 de euro pe lună”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă, asigurare de viaţă şi/sau accidente, team building, traininguri de specializare, zile de concediu suplimentare, evenimente/petreceri de companie, maşină de serviciu şi telefon mobil.

În prezent, 497 de posturi vacante pentru poziţia de analist în vânzări sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti-Ilfov, Braşov şi Cluj. 

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un astfel de tehnician execută lucrări de instalare, întreţinere şi reparaţii, pe teren sau la depozit şi este persoana care identifică şi propune cele mai bune soluţii din punct de vedere tehnic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO