Un start-up pe zi

Cecilia Tugulia, un biofizician din Iaşi, face 100 de pâini artizanale pe zi, pe care le vinde în trei magazine proprii şi câteva partenere

Cecilia Tugulia, un biofizician din Iaşi, face 100 de...

Autor: Florentina Niţu

30.01.2019, 00:05 1316

Cecilia Tugulia (38 de ani) a terminat în 2003 facultatea de Biofizică la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ din Iaşi, iar de atunci a lucrat pentru multinaţionale.

În 2017, în timpul concediului de maternitate, a hotărât să ducă mai departe tradiţia familiei în domeniul panificaţiei şi astfel a pus la bătaie economiile pe care le avea şi fondurile atrase prin programul Start-Up Nation, iar împreună cu soţul său, Iulian Tugulia, au înfiinţat brutăria Magazia Morăriţei, în localitatea Copou din judeţul Iaşi. A început cu 20 de pâini, iar într-un an producţia a crescut de cinci ori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO