ZF 24

Actionarii Rompetrol SA vor discuta la viitoarea AGA numirea Cameliei Cringus ca director general

07.06.2007, 18:30 23

Actionarii companiei Rompetrol SA, divizia de management a grupului Rompetrol, vor discuta, la adunarea generala din 9 iulie, numirea Cameliei Cringus in functia de director general al companiei, potrivit unui comunicat transmis astazi bursei Rasdaq.
Camelia Cringus este in prezent vicepresedinte de Resurse Umane si membru al echipei de conducere a grupului Rompetrol. Functia de director general al Rompetrol SA a fost ocupata anterior de Dorin Gherman, care a parasit recent compania.
La adunarea generala din 9 iulie, actionarii vor analiza si modificarea actului constitutiv, in concordanta cu recentele modificari ale legislatiei societatilor comerciale si ale pietei de capital.
Rompetrol SA a avut in primul trimestru o cifra de afaceri de 108 milioane de lei (circa 33,08 mil. euro), in crestere cu 71,7% fata de nivelul de 62,93 milioane lei (circa 19,27 mil. euro)din perioada similara a anului trecut.
Compania, membra a Grupului Rompetrol, a fost infiintata in anul 1974 ca societate de comert exterior si incorporata ca societate pe actiuni in 1991 in Romania. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO