ZF 24

Activele Raiffeisen Bank Romania au crescut in primul trimestru cu 4,4%

10.05.2007, 10:59 16

Activele Raiffeisen Bank Romania au crescut in primul trimestru cu 4,4% in euro, la 4,845 miliarde de euro, comparativ cu nivelul de la sfarsitul anului trecut, a anuntat astazi Raiffeisen International, actionarul majoritar al bancii.
Banca detine in Romania 295 de filiale si 4.927 de angajati, se arata in raportul financiar trimestrial al Raiffeisen International.
Divizia din Europa de Sud-Est a Raiffeisen International, care include operatiunile din Albania, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Kosovo, Romania si Serbia, a consemnat cea mai mare crestere la nivel de grup a profitului inainte de impozitare, cu 58 de milioane de euro, respectiv 70%, la 98 de milioane de euro, fata de primele trei luni ale anului trecut.
Cea mai mare contributie la profitul consolidat al grupului, de 39%, in scadere cu un punct procentual fata de aceeasi perioada a anului trecut, au avut-o diviziile din Europa Centrala, cu un castig de 115 milioane de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels