ZF 24

Avocatii: In ultimul timp vin tot mai multi clienti care ne intreaba: cat ma costa sa ies din contractul acesta?

21.06.2009, 19:48 25

Numarul dosarelor de insolventa a cunoscut o crestere de peste 50% de la inceputul anului, iar in ultimele saptamani aproape zilnic o noua firma importanta se confrunta cu presiuni din partea creditorilor.

Totusi, printre masurile care pot fi luate de obicei se numara contestarea creantelor si a starii de insolventa pentru amanarea momentului in care creanta este recuperata, in care avocatii au un rol central, dar si reorganizarea interna a societatii, care poate duce la imbunatatirea situatiei financiare si aducerea pe linia de plutire.

“In ultimul timp vin tot mai multi clienti care ne intreaba: cat ma costa sa ies din contractul acesta? Cat pot intarzia cu finalizarea apartamentelor si care ar fi cele mai avantajoase contracte pe care as putea sa le semnez cu viitorii clienti. Avocatul poate veni rar cu solutii miraculoase, dar are un rol important in reducerea riscurilor”, spune Lucian Bondoc, partener in cadrul biroului din Bucuresti al firmei de avocatura Salans. Cititi mai mult in ZIARUL FINANCIAR de maine.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels