ZF 24

BCR va inchide in perioada 12-13 decembrie conturile curente inactive ale persoanelor fizice

10.12.2009, 11:21 542

Banca Comerciala Romana (BCR) va derula, in perioada 12 - 13decembrie, un proces de optimizare ce va consta in inchidereaconturilor curente ale persoanelor fizice care nu au efectuatoperatiuni bancare in ultimele sase luni calendaristice consecutivesi nici nu detin sume de bani, conform Mediafax Business.

"Aceasta operatiune va conduce la sporirea eficientei cu careclientii efectueaza operatiuni bancare. (...) Operatiunea sederuleaza in acord cu prevederile contractelor incheiate cuclientii", se arata intr-un comunicat al bancii.

Clientii carora li se vor inchide conturile curente inactive nuvor avea de suportat nici un cost pentru aceasta operatiune.

BCR mentioneaza ca nu vor fi inchise conturile curente pe careclientii le folosesc in legatura cu alte produse pe care le detin,de exemplu conturi cu card de debit atasat, conturi curente atasateproduselor de economisire sau de creditare, de orice fel. Cititimai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO