ZF 24

Bergenbier S.A. a numit-o pe Monica Constantin în funcţia de director legal&corporate affairs

 Bergenbier S.A. a numit-o pe Monica Constantin în...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.08.2023, 11:44 319

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, a numit-o pe Monica Constantin în funcţia de legal & corporate affairs director.

„Îi urez bun venit Monicăi, un profesionist cu peste 15 ani de experienţă în departamente juridice din companii multinaţionale, o persoană orientată spre rezultate şi spre dezvoltarea personală. Mă bucur că ne putem baza pe experienţa şi pe cunoştinţele ei şi sunt sigură că va fi un membru de bază în echipa Bergenbier S.A.”, a spus Alexandra Barroso, legal & corporate affairs director pentru Europa Centrală şi de Est.

Monica Constantin a deţinut anterior roluri de leadership în companii multinaţionale, atât în FMCG, cât şi în industria de retail. Se alătură echipei Bergenbier S.A., unde coordonează activităţile juridice, afaceri corporative, comunicare şi sustenabilitate.

„Suntem încântaţi să o primim pe Monica Constantin în compania noastră şi să avem astfel echipa de leadership întregită printr-un profesionist cu vaste cunoştinţe în domeniul său. Am încredere că experienţa sa va fi extrem de valoroasă în atingerea obiectivelor strategice ale companiei noastre.”, a adăugat Mihai Voicu, director general Bergenbier S.A.

„Mă bucur să încep acest nou capitol şi să fiu înconjurată de profesionişti ai acestei industrii frumoase şi efervescente”, a spus Monica Constantin, legal & corporate affairs director.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai importanţi producători de bere din România, cu un portofoliu vast, ce acoperă toate momentele de consum din piaţă. Producătorul de bere a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri de 798 de milioane de lei, în creştere cu peste 11% faţă de anul anterior.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică la Ploieşti. Pe lângă berile produse la Ploieşti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă şi distribuie în exclusivitate Staropramen Dark, berile de abaţie belgiene Leffe şi Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, berea mexicană, Corona, precum şi berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu şi variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois şi Staropramen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO