ZF 24

Birouri de închiriat cu ziua: cum arată noul centru Regus din clădirea Charles de Gaulle Plaza. GALERIE FOTO

Centrul Regus

Centrul Regus

Autor: Andreea Neferu

11.12.2013, 14:40 3312

Furnizorul de soluţii pentru spaţii de lucru flexibile Regus, companie cu sediul în Luxemburg, a deschis un al patrulea centru de birouri şi un business lounge la etajul al treilea al clădirii Charles de Gaulle Plaza, situată în Piaţa Aviatorilor din Bucureşti.

Regus, care are în portofoliu în România clienţi precum gigantul IT Google sau casa de avocatură PeliFIlip, oferă companiilor posibilitatea de a închiria birouri pe perioade scurte sau mai lungi de timp, săli de şedinţe sau de videoconferinţă, sau chiar birouri virtuale, adică o adresă la care o firmă poate primi corespondenţă, o recepţie şi un număr de telefon dedicat.

Centrul din clădirea Charles de Gaulle Plaza are 1.250 de metri pătraţi, 49 de birouri, 3 săli de şedinţe şi poate acomoda 133 de persoane. De asemenea, în noul centru din Charles de Gaulle Plaza, Regus a deschis primul său business lounge din Bucureşti. Reprezentanţii companiei nu au precizat valoarea investiţiei în noul centru din clădirea de birouri situată în Piaţa Aviatorilor.

Compania mai are alte trei centre situate în Floreasca, World Trade Center şi pe strada C.A. Rosetti din Capitală.

“Clienţii noştri nu sunt doar companii multinaţionale, ci şI mici întreprinzători, case de avocatură, de consultanţă, companii din industria IT sau petrol şi gaze”, a spus Ramona Iacob, director naţional al Regus România. Compania are în plan în următorii 4 ani să ajungă la 15 centre de acest tip, urmând să se extindă şi în provincie, unde vizează oraşe precum Timişoara sau Cluj-Napoca. “Vom mai deschide încă 7-8 centre doar în Bucureşti, în zone precum Pipera, Cotroceni sau Unirii”, a spus Ramona Iacob.

Preţurile percepute de Regus pornesc de la 12 euro pe lună pentru un card care permite accesul în business lounge şi ajung până la 2.000 de euro pe lună pentru un birou privat pentru executivi.

“Capacităţile centrelor noastre sunt mici, intime, aşa cum greu se găsesc în Bucureşti. Închirierea de spaţii flexibile este un fenomen care a luat amploare în ultimii ani. Criza ne-a ajutat, sunt foarte multe companii care şi-au restrâns spaţiile de birouri”, spune Ramona Iacob. Circa 70% din clienţii Regus închiriază spaţii pe termen lung, de circa 12 luni.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO